maanantai 2. maaliskuuta 2015

HiekkaaFeministi heräsi eräänä kauniina maaliskuisena sunnuntaiaamuna. Hän sitoi pitkät hiuksensa poninhännälle ja päätti lähteä lounaan syötyään pienelle kävelylenkille. Päällään hänellä oli vaaleanpunainen T-paita, jossa luki Check Your Privilege!. Vaikka feministillä oli yllään musta nahkatakki, hänen tuli ulkonakin helposti lämmin, joten pinkki paita paistoi teksteineen takin liepeiden välistä kuin kipeä peukalo.

Saapuessaan Turun Tuomiokirkonpuistoon feministi näki eräällä penkeistä istuvan kolme pari-kolmekymppistä nuorukaista. Porukan huomio kiinnittyi lähestyjän T-paitaan. Feministin osuessa kohdalle yksi jupisi puoliääneen:

- V**un mangina.

Feministi tunsi pienen viillon sisuksissaan mutta kääntyi kuitenkin ilkkujan puoleen suupieli hymynkareessa.

- Aivan, veljet. Naisellehan ei koskaan sanota "kyr**n shenis", eikä hänen epäillä vihaavan sukupuoltaan, jos hänellä on vaaleansininen paita, jossa sanotaan This Is What an MRA Looks Like. Teilläkään ei sanota olevan hiekkaa t**skassanne tai "ne päivät", jos satutte olevan pahalla päällä. Miehuushan on etuoikeus, eikö vain? Selvästi teillä taitaa kyllä jostain pinna kireällä olla, kun tuntemattomalle menette päätänne aukomaan.

Feministi iski silmää häntä suu pyöreänä tuijottavalle porukalle, nosti hattunsa lippaa heille jäähyväisiksi ja hipaisi partaansa kannoillaan kääntyessään vienosti naurahtaen. Koska aurinko paistoi lämpimästi, mies kohotti katseensa valoon, avasi takkiaan vielä enemmän ja röyhisti rintaansa niin, että paidan teksti näkyi monen metrin päähän. Hän jatkoi matkaansa joustavammin askelin kuin lenkkinsä alussa eikä viheltelyltään kuullut, miten taakse jäävä porukka hekotti ja mutisi keskenään:

-V**tun hinttari, kuin yrittäisi keskustella apinan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan vastaan hyvin perusteltuja mielipiteitä sekä rakentavaa kritiikkiä. Kiitos viestistäsi. :)